Menu
Your Cart

När ni besöker sajter, kommer ni överens med denna sekretesspolitik. Falls ni inte kommer överens med denna sekretesspolitik,ber vi er att inte besöka vår sajt. Aktiebolaget ” Kompozitmateriäli”förbehäller sig rätten att ändra denna politik när som helst. Om ni håller på att använda sajten aktiebolaget ”Kompozitmateriäli”efter förändringar, ska det bekräfta er enighet med de här förändringarna. Sekretesspolitiken

Glasfiberspraymaskin

För att förbättra prestanda FRP utrustning, har ingenjörer skapat ett system för doseringsanläggningar GRACO FRP, som tekniskt är avancerat, pålitligt, har en lång livslängd och säljs till ett överkomligt pris. Som ni vet, kan otillräcklig mängd katalysator i harts i laminat orsaka bildning av våta punkter, vilket resulterar i ökad torktiden, och detta påverkar i sin tur komponentkvalitet. Med doseringsanordning GRACO FRP får man en jämn hastighet med en stabil uttorkning vilket resulterar till slut i ökad arbetshastighet och kvalitet.


Fördelar

§  Snabb inställning, upp till 1 minut.

§  Sparar energi, genom att begränsa maximal hastighet av blandare.

§  Undantar överskottsmotorvarvtal vilket förlänger brukbarhetstid för utrustningen.

Mer information i tel. +371 29112229, eller genom att skicka en förfrågan via e-post: info@kompozitmateriali.lv

Glasfiberspraymaskin

Graco glasfiberspraymaskin

UTRUSTNING | COMPOSITE24

Model: GRACO-FRP
FRP-systemet kan användas för att applicera hackad glasfiber på dina öppna mögelapplikationer. Det ger exakt doseringsförhållande med enkel övergång från utvattning till huggning. För att hålla materialkostnaderna låga har systemet konstruerats så att det inte behöver en överspänningsflaska och en l..
10,285.00€
Exkl moms:8,500.00€
Model: FRP-GEL
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com..
8,712.00€
Exkl moms:7,200.00€
Model: GRACO-RTM
A full line of solutions for resin transfer molding Resin transfer molding (RTM) is a closed mold manufacturing process. Finished parts are made by introducing polyester or vinyl ester resins into closed molds containing berglass, carbon or other reinforcements. Whether your process is tra..
16,940.00€
Exkl moms:14,000.00€
Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)