Menu
Your Cart

När ni besöker sajter, kommer ni överens med denna sekretesspolitik. Falls ni inte kommer överens med denna sekretesspolitik,ber vi er att inte besöka vår sajt. Aktiebolaget ” Kompozitmateriäli”förbehäller sig rätten att ändra denna politik när som helst. Om ni håller på att använda sajten aktiebolaget ”Kompozitmateriäli”efter förändringar, ska det bekräfta er enighet med de här förändringarna. Sekretesspolitiken

Om oss

Företaget Kompozītmateriāli Ltd. grundades 2013 och nu har vuxit upp till en stor handlare av kompositmaterial i Baltikum och Skandinavien. Vår utvecklingskoncept är målinriktat bistånd, vilket ger oöverträffat tekniskt stöd till slutkonsumenten vid val av effektiva produkter för tillverkning av den avsedda produkten.

Vårt företag har två strukturer – företags- och detaljhandelsstruktur. Vi hjälpte våra privatkunder att utveckla produkter med hjälp av våra rekommendationer för tillämpning av teknik, och redan i dag utgör de konkurrenskraftiga företag som exporterar varor till utländska marknader.

Vi befinner oss i Riga som gör det enkelt att leverera produkter till kunder och exportera varor till Baltikum inom bara en arbetsdag och till Skandinavien - inom 3 dagar.

Vårt professionella lag kommer alltid att hjälpa dig vid stora och små projekt, dela erfarenhet med dig, erbjuda hjälpen och de mest effektiva lösningarna för att uppfylla dina planer. Handla med oss och du får kvalitetsprodukter!

Om oss

Om oss COMPOSITE24