Menu
Your Cart

När ni besöker sajter, kommer ni överens med denna sekretesspolitik. Falls ni inte kommer överens med denna sekretesspolitik,ber vi er att inte besöka vår sajt. Aktiebolaget ” Kompozitmateriäli”förbehäller sig rätten att ändra denna politik när som helst. Om ni håller på att använda sajten aktiebolaget ”Kompozitmateriäli”efter förändringar, ska det bekräfta er enighet med de här förändringarna. Sekretesspolitiken

Leverans

Förändringar i leveranskostnader

Vår webbplats använder sig av ett mycket komplicerat system för att beräkna leveranskostnader (storlek, vikt, typ av vara), så se till att leveransadressen är korrekt angiven. Priset du ser vid godkännande av betalning - är det aktuella priset du måste betala för leverans. Eftersom vår webbplats erbjuder en mängd olika varor till salu, som betraktas som farlig last, kan webbplatsen ibland felaktigt beräkna fraktkostnader. I detta fall kommer vi att kontakta dig.


Leveranstiden till Baltikum

Små enheter skickar vi med bud, det tar en dag i Lettland, Litauen och Estland. Svenska är ~ 3 dagar. 3-5 dagar – till västeuropeiska länder och 10-14 dagar till länder utanför den europeiska kontinenten.

Leveranstiden tillåter oss att skicka varorna inom 28 dagar till alla internationella platser.

 


Erhållning av beställning i smartpost terminalen OMNIVA


Kunden som gör beställningen anger det telefonnummer som tar emot SMS-meddelanden.

Om det är angivet - att varan skall hämtas i smartpost terminal OMNIVA, ska den beställda varan väljas inom 7 dagar från beställningsdagen. Om varan inte är vald inom denna period, kontakta oss inom 5 arbetsdagar.


Om kunden inte har vid tidpunkten för beställning angett adressen för någon konkret smartpost terminal, kommer varorna att levereras till närmaste kunden smartpost terminal OMNIVA i närmaste stad.

                                                   

Leverans

Leverans COMPOSITE24